Taneční podzim 2014

Mám na mysli hlavně styly tance o kterých jsem tu již psal .

Blíží se taneční soutěž Naruby , v pátek a v sobotu 31.10. a 1.11.2014 – zkráceně řečeno, soutěž spočívá v tom, že klasický tanec/balet se bude tancovat na moderní hudbu a naopak moderna/contemporary na klasiku. V rámci soutěže budou i workshopy pro veřejnost, ale jsou již vyprodány 🙁 Soutěž samotná bude probíhat v Divadle na Orlí.

Další velká akce se řítí do Brna a to je třetí ročník tanečního veletrhu Dance Life Expo. Na druhém ročníku jsem byl a tento si také nenechám ujít. Doufám že mi do toho nic vážného nepřijde. Především se těším na workshopy. Minule jsem si dal tři hodiny v kuse – muzikál, modern jazz a modernu (mimo jiné z praktických důvodů – nemusel jsem se po každém workshopu převlékat 🙂 ). Letos se zatím nemůžu rozhodnout, které workshopy zvolit… Dance Life Expo probíhá v rámci veletrhu Sport Expo.

Co se týká tancování moderny a jazzu pro veřejnost – v Centru Tance v Brně zbyla z moderny už jen jedna jediná hodina týdně a jazz zanikl úplně, po odjezdu lektorky do zahraničí 🙁 Ale je tu ještě DashDance, baletní škola Baláž, taneční škola Victoria, studio No Feet (step, street, jazz), Flameco Emma (jazz) a tuším že ještě něco nového vzniká. Necháme se překvapit.

Pokud by někdo věděl o dalších kurzech moderny a jazzu v Brně, piště prosím do komentářů…

Kolekce tanečních filmů DVD lze pořídit v e-shopech za cenu od (Zdroj: Heureka.cz)
Porovnat ceny >>

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *