Týden vytíženého umělce…

Tedy jestli si můžu dovolit o sobě říct, že jsem umělec 🙂 Ale zpěv, hru na hudební nástroj i tanec snad lze za umění považovat… Připadal jsem si vážně jako na „šnůře“.

Pátek 17. června začal zkouškou s kapelou Opůlpáté blues. Já jako kytarista jsem samozřejmě hrál na klávesy 😉 A taky na foukací harmoniku. Nově příchozí kytarista Jarda hrál na basu… Sobota pokračovala tříhodinovým tanečním tréningem a přípravou na úterní Flirt party. Další tréning v neděli – jen dvě hodinky… V pondělí po práci hodina zpěvu a další (pravidelný) taneční tréning (od středy už jsem si radši nahlásil do pátku dovolenou). V úterý večer generálka a samotná Flirt party. Tancování se nám myslím povedlo, ale lidí bylo míň než posledně. Snad se dočkáme videozáznamu…

Středa – dopoledne zpěv, večer zkouška s kapelou.

Čtvrtek – dopoledne jsem se flákal. Večer tréning s druhým tanečním kurzem.

Pátek – dopoledne lekce zpěvu, večer hraní s kapelou Opůlpáté blues. Hraní v pohodě, ale málo lidí…

Sobota v poledne – konkurz v Městském divadle Brno – Limonádový Joe. Choreografie se mi zdála celkem jednoduchá ve srovnání s tím, co jsem tancoval v týdnu předtím. Zpěvu jsem dal opravdu hodně. A o to víc mě pak mrzelo (a mou učitelku Moniku taky), že mě ke zpěvu ani nepustili. No, i s tím se musí při konkurzu počítat. Obzvlášť, když jste amatéři „z ulice“. Nikdy nevíte co se produkčnímu týmu děje v hlavách a jaké mají zrovna potřeby, nálady a priority… A bylo strašné vedro.

Neděle – relax v lese, houbaření… ochladilo se a v noci dokonce pršelo.

No prostě takový běžný týden technika řídících systémů 😀

Divadlo magnetické Karkulka lze pořídit v e-shopech za cenu od (Zdroj: Heureka.cz)
Porovnat ceny >>

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *